Logo
like 3600

Rólunk mondták


Rólunk mondták
K. T.

Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatásokkal. Eddig személyesen 3 évről készíttettem el a családi pótlék igénylést, és most van folyamatban az adóbevallás elkészítése is. Kiemelkedően jó szakemberekkel dolgoznak, és ha véletlenül telefonon nem érem el őket, rövid időn belül visszahívnak!. Még egy fontos dolog: az elmúlt években most éreztem először hogy fontos vagyok mint Ügyfél! Összesítve: csillagos 5-ös!

 


 
 
G. A.

Kollégáim ajánlották ezt az irodát. Elmondásuk szerint nagyon korrekt és gyors ügyintézést végeztek. Ezt csak megerősíteni tudom.

 


 
N. K.

Azt gondolom, hogy elégedettségemet mi sem mutatja jobban hogy már több munkatársamnak ajánlottam ezt az irodát. Csak így tovább.

 


 
T. S.

Kétgyermekes apaként örömmel hallottam, hogy a családi pótlék különbözetet lehet igényelni Ausztriából! Az ügyintézést jómagam kezdtem el, de miután a hivatalok állandóan kitaláltak valamit, úgy döntöttem, hogy ezt a feladatot inkább szakemberre bízom. Ezt nem bántam meg, ugyanis visszamenőlegesen 20 hónapra kaptam meg a családi pótlékot, sőt, még jó tanácsot is kaptam az adóbevallásomat illetően! Az irodával való közreműködés nagyon rugalmas és korrekt volt! Az iroda munkatársai felkészült szakemberek! Sok sikert a további munkához!

 


 

B. P.

Valóban megéri az árát. Tízszeresét kaptam vissza a rászánt pénzösszegnek, nem is kellett rá túl sokat várni. Minden rendben zajlott.

 


Vissza

Ausztriai vagy Németországi ügyintézésre van szüksége?

Foglaljon időpontot online az időpontfoglalás menüpontban! Kérjen személyes találkozót Magyarországon, Sopronban telefonon a +36 20 626 5200-as telefonszámon.