Logo
like 3600

A legjobb ausztriai álláskereső oldalak


A legjobb ausztriai álláskereső oldalak

AMS oldala

Arbeit-markt-service, az official ausztriai munkaügyi hivatal weboldala. Országszerte, Ausztria-szerte rengeteg

állás közül válogathatunk. Szuper mobilapplikációt is készítettek hozzá. Hátránya, hogy hétvégente és ünnepnapokon nem frissítik. Előnye viszont, hogy regisztráció nélkül is tökéletesen használható. Az osztrák munkaügyi hivatalban – személyesen – akár nyomtatott listát is beszerezhetünk. (Szinte minden nagyobb osztrák városban van ilyen hivatal, de biztosan tudom, hogy létezik: Eisenstadt, Mattersburg, Wiener Neustadt, Baden bei Wien, Neusiedl am See településeken.)

Webcím: (www.ams.at)

 


 

Karierre.at

Ez talán a legnagyobb ausztriai állásokat tartalmazó adatbázis. Teljes körű használatához azonban regisztráció szükséges. A portálról – e-mail küldés nélkül – azonnal jelentkezhetünk egy-egy munkára, ráadásul a program maga is jelentkeztet bennünket a hozzánk passzoló állásokra. Ügyes megoldások vannak a weboldalon, valóban hasznos. Ne hagyd ki, ha az osztrákoknál szeretnél elhelyezkedni.

Webcím: (www.karriere.at)

 


 

Careesma.at

Az utóbbi oldal méltó kihívója, a Careesma GmbH által működtetett állásbörze. Lényegi különbség igazából nem is fedezhető fel. Talán csak annyi, hogy másfajta állásajánlatokat találunk itt, mint a karierre.at oldalon, habár közülük rengeteg mindkét helyen megtalálható. Szlogen: Jobs für Össtereich

Webcím: (www.careesma.at)

 


 

Jobabc.at

A rádióreklámoknak köszönhetően mára méltán híres a JOBABC nevű munkakereső oldal is. Jó megoldás, hogy térképen navigálva csak a számunkra megfelelő távolságban lévő állásokat pályázhatjuk meg. Azonnali, vizuális visszacsatolást ad az oldal. Láthatjuk, hogy mely településen – pontosan hány darab aktív állásajánlat van. Regisztráció nélkül is zökkenőmentesen használható. Szívből ajánlom ezt is.

Webcím: (www.jobabc.at)

 


 

Ausztriai munkák béta

Ezt az oldalt azoknak ajánlom, akik nem tudnak elég jól németül ahhoz, hogy egy-egy álláshirdetést megértsenek. Ez az oldal a piacra kerülő osztrák munkaajánlatok egy jó részét, a megjelenésüket követően magyarra fordítja. Majd ezt követően úgy teszi azokat közzé. Napi rendszerességgel frissítik, német tudással nem rendelkezők számára javallott.

Webcím: (www.ausztriaimunkak.hu)

 


 

REWE Group oldal

Álláskeresés közben bukkantam erre a gyöngyszemre. Szóval kint Ausztriában létezik egy REWE Group nevű “egyesület”- egy kezdeményezés, mely felkarolja a Billát, az Adeget, a Merkurt, a Pennyt és a BIPA-t. Az RG honlapján mind az 5 szolgáltató összes állásajánlatát (melyből tényleg rengeteg van) egy helyen böngészheted. Regisztrációt követően több funkció használható.

Webcím: (www.rewe-group.at)

 


 

AustriaJobs

Ez kivételesen egy fizetős oldal, de én is kipróbáltam a szolgáltatásukat. Ide csak exkluzív munkák kerülnek fel. Tehát csak speciális, szaktudást igénylő állások. (Mint pl.: villanyszerelő, targoncavezető, grafikus, recepciós, teherautó-sofőr és így tovább…) Itt nem fogsz bolti eladó, vagy bármilyen egyéb betanított munkával kapcsolatos állásajánlatot találni. A honlap fizetős, de a befizetett pénzért cserébe kapunk egy profi módon lefordított önéletrajzot, valamint az ISG és más központi munkaszerző rendszereken keresztül- az üzemeltető automatikusan jelentkeztet bennünket mindenféle ausztriai állásajánlatra.

Webcím: (www.austriajobs.hu/allasok)

 


 

Tiroli Állások

Nem használtam, nem próbáltam ki, mert Tirol mindig is túl messzinek tűnt, hogy ott vállaljak munkát. Első ránézésre a honlapja egyébként jónak tűnik, ha kipróbáltátok vagy megnéztétek, akkor írjátok meg, hogy bevált-e avagy sem?

Webcím: (www.tiroli.hu)

 


 

Jobs AT

A fent felsoroltak egy java részét egyesítő szolgáltatás. Tehát egyetlen kereső segítségével böngészhetjük az összes által biztosított kínálatot. Ez egy nagyon jó site, azonban regisztráció nélkül nem tudjuk kihasználni az azzal járó előnyeit.

Webcím: (www.jobs.at)

 


 

Profession HU

Igaz, hogy ez az egy valóban nem külföldi, de ha már regisztráltunk ide, akkor érdemes megnéznünk az itt található külföldi állásajánlatokat is. Főképp Ausztriába, Németországba és Angliába keresnek magyar, szakképzett munkaerőt. A használata ennek is ingyenes. Ismét azoknak ajánlom, akik nem beszélnek kellőképpen jól németül.

Webcím: (www.profession.hu)

 


Vissza

Ausztriai vagy Németországi ügyintézésre van szüksége?

Foglaljon időpontot online az időpontfoglalás menüpontban! Kérjen személyes találkozót Magyarországon, Sopronban telefonon a +36 20 626 5200-as telefonszámon.