Logo
like Eddig 2655 Like

Nyugdíj előtakarék


Nyugdíj előtakarék

A nyugdíj a legtöbb ember számára az az idő, amikor hosszan dédelgetett kívánságok teljesülnek. Régóta tervezett utazások megvalósítása, koncertekre járni, a hobbijának hódolni, – az időt ezekre a nyugállomány jelentené.

 


 

De vajon az összeget is, amibe mindez kerül?

A hivatás után a tisztességesen szerzett anyagi előnyöket természetesen ki akarjuk élvezni, viszont a növekvő várható élettartam, a folyamatosan csökkenő aktív keresőképesek száma és a süllyedő születési arány jelentősen kibillentik a nyugdíjrendszert az egyensúlyból!

Mindannyian tudjuk, hogy nyugdíjunk mértéke az elmúlt évek során bizonytalanná vált. Egyre kevesebb járulékfizető fizet meg egyre több nyugdíjast és az úgynevezett nyugdíjrés, a jövőbeli nyugdíj és a megszokott jövedelem közötti különbség folyamatosan növekszik!

Aki az állami nyugdíjban bízik, annak a nyugállományban töltött idő anyagilag rendkívül szűkös lesz, mindegy, hogy Ausztriában vagy Magyarországon válik nyugdíjra jogosulttá!

Amennyiben nem ezt kívánja, a privát nyugdíj-előtakarékosság és ezzel együtt az öngondoskodás kerül szóba megoldásként. Az állami nyugdíj ma már csak egy csekély alapgondoskodás, egy kiegészítő privát, illetve vállalati előtakarékosság mindenkinek szükségessé vált.

Aki a terveit a nyugdíj ideje alatt szeretné megvalósítani, vagy csak nem szeretne a csekély állami nyugdíjtól függeni, annak a lehető leghamarabb egy privát nyugdíj-előtakarékosság felépítésével kell kezdenie.

Rendszeres hozzájárulással Ön folyamatosan tudja felépíteni a privát nyugdíjellátását. Már kis hozzájárulásból is nagy nyugdíjellátási tőke nő az évek alatt a kamatokkal és kamatos kamatokkal. Takarékoskodjon rugalmasan előre, egy biztos és garantált kiegészítő nyugdíjért a következő előnyök mellett:

  • Élethosszig tartó nyugdíjjáradék
  • Tetszőleges tőkekifizetés
  • Rugalmas nyugdíjkezdet
  • Kérésre kiegészítő teljesítés halál, illetve munkaképtelenség esetén
  • Rugalmas befizetés
  • A megtakarított tőke szabad öröklése
  • Vonzó adóelőnyök
  • Választás az államilag támogatott és nem támogatott előtakarékosság között

 


 

Ki tudja, mit hoz a jövő? Mi tudjuk!

Azt hozza elénk aratásként, amit ma vetünk…

Sokan már felismerték a kedvező lehetőséget, hogy gondoskodjanak a biztos jövőről, a nyugodt, megérdemelt pihenésről. Tekintse át rugalmas, jövedelmező lehetőségeinket, mert mindenki számára van optimális megoldásunk!


Vissza

Ausztriai vagy Németországi ügyintézésre van szüksége?

Foglaljon időpontot online az időpontfoglalás menüpontban! Kérjen személyes találkozót Magyarországon, Sopronban telefonon a +36 20 626 5200-as telefonszámon.