Logo
like Eddig 2644 Like

Gyermek előtakarék


Gyermek előtakarék

Akár szülők, akár nagyszülők vagyunk, kisgyermekünk jóléte mindannyiunk szívügye. Önök naponta igyekeznek nekik a lehető legjobbat adni: szeretetet, védettséget, stabil társadalmi környezetet, jó lehetőségeket biztosítani.

A Gyermek Előtakarékossággal Ön ezt a gondoskodást még tovább tudja erősíteni, hiszen a jövőre nézve is nagyfokú anyagi biztonságot és védelmet tud megteremteni.

A Gyermek Előtakarékosság egy egyedi megtakarítási megoldást kínál Önnek az anyagi biztonság „Takarékosság” és „Védelem” területén.


 

Takarékosság, mert az Ön gyermeke még sok mindent tervez…

A gyermeke szükségletei kezdetben még olyan kicsik voltak, mint ő maga. Idővel azonban a személyes elvárások nőnek és az álmokat egyszer valóra kell váltani, azokat az álmokat, amelyek teljesüléséhez Ön már ma hozzá tud járulni.

Felelős szülőként, nagyszülőként biztosan gondolt már a gyermek vagy gyermekek taníttatására, lakáshoz segítésére, esküvőjére és egyéb, nagyobb összegeket igénylő élethelyzetekre. A Gyermek Előtakarékossággal megelőzheti a fejfájást, előre, időben gondolkodhat, gondoskodhat szeretteiről.


 

Védelem, előre gondolt Tényleg mindenre?

Gondolt már arra, hogy hogyan alakulna gyermeke jövője, milyen lehetőségei lennének, ha Önnel történne valami végleges, ami megakadályozná abban, hogy továbbra is gondoskodhasson gyermekéről, segíthessen neki elindulni az életben?

Biztosan gondolt már rá, hiszen egy szülő esetében természetes dolog, hogy minden helyzetben vigyázni akar rájuk, -ha teheti, még „előre” is.

Társaságunk a szerződés vége előtt vállalja a prémiumfizetést, ha bekövetkezne a legrosszabb. Így szerettei létbiztonsága nem kerül veszélybe, gyermekei lehetőségei megmaradnak, álmaik valóra válhatnak a következő előnyök mellett:

  • Takarékoskodhat előre gyermeke taníttatására, esküvőre, lakásra stb.
  • Álmaik megvalósításához megfelelő tőke áll rendelkezésre, amikor majd kell
  • Ha eljönne a legrosszabb, akkor sem hagyja védtelenül, lehetőségek nélkül családját
  • Egy vonzó jövedelmezési lehetőséget is magáénak tudhat

 

Ki tudja, mit hoz a jövő? Mi tudjuk!

Azt hozza elénk aratásként, amit ma vetünk…

Segítünk megtalálni az Ön igényeihez, anyagi lehetőségeihez legrugalmasabban illő megoldást. Akinek mind gyermekei jövője, mind pedig egy vonzó jövedelmezőségi lehetőség is szívügye, van optimális megoldásunk!


Vissza

Ausztriai vagy Németországi ügyintézésre van szüksége?

Foglaljon időpontot online az időpontfoglalás menüpontban! Kérjen személyes találkozót Magyarországon, Sopronban telefonon a +36 20 626 5200-as telefonszámon.